Ny tandlæge i Vinderup?

Ny patient? Tryk her. Eller ring 97 56 40 50

Du har sikkert fundet denne side ved at lave en af de følgende søgninger: Tandlæge Vinderup, tandlæger i Vinderup, tandklinik Vinderup eller noget, der ikke ligger langt derfra. På trods af, at vores tandklinik ikke ligger i Vinderup, 7830, men derimod i Balling, mener vi alligevel, at du bør læse videre. Vi mener, at vores tandklinik er placeret i en afstand til Vinderup, der er overkommelig, og som mange mennesker vil være villige til at tilbagelægge for at sørge for, at de får de flotteste tænder, de har mulighed for at få. Vinderup ligger blot ca. 17 km fra Balling. Hvis du vælger at ringe til os på 97 56 40 50 eller online her for at få en aftale, vil vi gøre vores aller bedste for, at du bliver mere end glad for, at du valgte at tage herhen alligevel.

 

Vores patienter er i fokus – og det har de altid været

Tandlægeklinikken i Balling er ikke et samlebånd, der forsøger at skubbe så mange patienter ind som muligt, men det er i stedet vigtigt for os, at vores patienter føler, at de har fået den bedst mulige behandling. Vores hold er der for dig!

Erfaring

  • Vi har mere end 20 års erfaring inden for tandlægebehandling.

Nyeste viden og udstyr

  • Vi anvender de nyeste behandlingsmetoder og udstyr inden for tandbehandling.
  • Vi er en fuldt digitaliseret klinik.
  • Vi råder over smertefrit bedøvelsesudstyr.
  • Vi deltager på kurser inden for området flere gange årligt.

Vi sørger også for, at du får den bedst mulige behandling, da vi gør brug af de nyeste og mest effektive metoder indenfor tandlægeindustrien samt at vi besidder det nyeste udstyr.

Vi håber selvfølgelig, at denne artikel har overbevist dig om, at det er den rigtige beslutning at tage til vores tandlægeklinik. Og vi vil gøre alt for, at du føler dig velkommen og vel modtaget.