Ny tandlæge i Skive?

Ny patient? Tryk her. Eller ring 97 56 40 50

Vi er opmærksomme på, at du er kommet til vores side ved at søge på tandlæge Skive, tandlæger i Skive, tandlæge 7800 eller lignende, men vi mente dog alligevel, at I kunne have interesse i at besøge vores side. Det er trods alt en overkommelig afstand mellem Skive og Balling på blot 12 km. Hvis du vælger at ringe til os på 97 56 40 50 eller online her for at få en aftale, vil vi gøre vores ypperste for, at du bliver mere end glad for, at du valgte at tage herhen alligevel. Det er heller ikke svært at komme derfra, selvom du ikke har mulighed for at låne en bil. Du tager blot bussen fra Skive trafikterminal til Balling, og derfra er det en lille gåtur på små 3 minutter.

Vores patienter er i fokus – og det har de altid været

Tandlægeklinikken i Balling er ikke et samlebånd, der forsøger at skubbe så mange patienter ind som muligt, men det er i stedet vigtigt for os, at vores patienter føler, at de har fået den bedst mulige behandling. Vores hold er der for dig!

Hvorfor skal du vælge os?

Erfaring

 • Vi har mere end 20 års erfaring inden for tandlægebehandling.

Nyeste viden og udstyr

 • Vi anvender de nyeste behandlingsmetoder og udstyr inden for tandbehandling.
 • Vi er en fuldt digitaliseret klinik.
 • Vi råder over smertefrit bedøvelsesudstyr.
 • Vi deltager på kurser inden for området flere gange årligt.

Konkurrencedygtige priser

Vi har desuden særdeles konkurrencedygtige priser, som du kan se ved at klikke her på priser eller i navigationsmenuen under økonomi. Alle behandlingstyper foretages af toptrænet personale i moderne faciliteter, der gør det muligt at tilbyde de nyeste og bedste løsninger indenfor tandlægebranchen. Derudover har vi gjort meget for at gøre omgivelserne så behagelige som mulige, så folk, der døjer med tandlægeskræk eller lignende, trygt kan føle sig velkomne hos os. Børn og voksne kan ofte helt undlade at gå til tandlægen i længere tid, hvis de tidligere har været udsat for oplevelser, der har gjort dem ræd for tandlægen. Dette vil vi lave om på. Hos Tandlægeklinikken i Balling kan du føle dig til rette, når du skal ind to gange om året.

Her er en hurtig liste over grunde til, at du bør tage fra Skive til Balling og ej undlade at tage til tandlægen:

 1. Desto tidligere et hulrum opdages, desto mindre vil det nødvendige indgreb være. Hvis du går længe uden at gå til tandlægen kan det ende med, at et sådant hulrum skaber behov for et større kirurgisk indgreb, end hvis det var blevet opdaget tidligt.
 2. En tandlæge vil være i stand til at identificere dine dårlige vaner og gøre dig opmærksom på dem, så du kan vænne dig af med dem og på den måde spare penge i længden. Udover, at du sparer penge, holder dine tænder sig også flottere.
 3. Tandlægen kan rengøre dine tænder på en måde, som du ikke selv er i stand til uanset, om du bruger tandtråd, mundskyl og hele molevitten. Resultatet af dette vil også være pæne tænder i længere tid.
 4. Får du udskiftet din tandbørste tilstrækkelig ofte? Svaret er næppe. De fleste er ikke opmærksomme på, hvornår de bør udskifte tandbørsten og resultatet er dårligere børstning og derved dårligere vedligeholdelse. En tandbørste bør udskiftes ca. hver 3. måned eller, hvis den begynder at se slidt ud. Børsterne forringes gennem slid og derved bliver tandbørsten mindre effektiv. Hvis du har tandbøjle eller lignende, kan det desuden slide ekstra hårdt på den.
 5. Særligt når du er ung, rykker tænderne meget rundt i munden. Dette kan give problemer, hvis der ikke bliver taget hånd om det hurtigst muligt. Tandlægen vil være i stand til at spotte sådanne ting og sørge for, at der bliver gjort, hvad der er brug for, og at man derved undgår en potentiel tandpine eller det, der er værre.
 6. Man bør ikke længere være nervøs for at gå til tandlægen. Mange indgreb, som tidligere var smertefulde foregår nu under lokalbedøvelse. Dette betyder, at du trygt kan gå til tandlægen uden at være bange for, at det kommer til at gøre ondt.

Tandlægen i Balling håber, at dette har overbevist dig om, at du bør komme forbi vores tandklinik i Balling og få kigget på dine tænder.

Tandlæge 5.037 kr.1 Tandlægen i Balling