Tandlæge Roslev

Ny patient? Tryk her. Eller ring 97 56 40 50

Du har formentlig fundet denne side ved at søge på tandlæge Roslev. Vores tandklinik er ikke placeret i Roslev, men derimod i Balling, som ligger ca. 13 km derfra. Vi er opmærksomme på, at det kan virke som en relativt stor afstand, men vi mener dog, at det stadig er overkommeligt, og at det er det værd for at få sig et sæt tænder, som man kan være stolt af. At have tænder, der er flotte og hvide vil dels få dig til naturligt at smile mere, men det vil også betyde, at du får langt mere selvtillid.

Her er et udsnit af de forskellige ting, som du kan få klaret ved os:

  • Kosmetisk tandbehandling
  • Rutinemæssige undersøgelser
  • Akutbehandling
  • Fyldninger
  • Osv.

Du har mulighed for at læse yderligere om alle de forskellige behandlingstyper ved at navigere rundt med navigationsmenuen og vælge behandlinger.

Hvis det er mere end 6 måneder siden, at du sidst har været til tandlægen, anbefales det, at du får aftalt en ny tid. Dette kan virke ulogisk, at det faktisk er billigere at gå til tandlægen regelmæssigt, men dette hænger sammen med, at det også vil være mindre indgreb, der udføres ved disse besøg. Ved at gå længere tid af gangen risikerer du, at der er et problem, der får mulighed for at vokse sig stort og ubehageligt, som i sidste ende vil resultere i, at tandlægen skal ind og bruge markant mere tid i din mund.

Hvorfor skal du vælge os?

Erfaring

  • Vi har mere end 20 års erfaring inden for tandlægebehandling.

Nyeste viden og udstyr

  • Vi anvender de nyeste behandlingsmetoder og udstyr inden for tandbehandling.
  • Vi er en fuldt digitaliseret klinik.
  • Vi råder over smertefrit bedøvelsesudstyr.
  • Vi deltager på kurser inden for området flere gange årligt.

Konkurrencedygtige priser

Vi har desuden særdeles konkurrencedygtige priser, som du kan se ved at klikke her på priser eller i navigationsmenuen under økonomi. Alle behandlingstyper foretages af toptrænet personale i moderne faciliteter, der gør det muligt at tilbyde de nyeste og bedste løsninger indenfor tandlægebranchen. Derudover har vi gjort meget for at gøre omgivelserne så behagelige som mulige, så folk, der døjer med tandlægeskræk eller lignende, trygt kan føle sig velkomne hos os. Børn og voksne kan ofte helt undlade at gå til tandlægen i længere tid, hvis de tidligere har været udsat for oplevelser, der har gjort dem ræd for tandlægen. Dette vil vi lave om på. Hos Tandlægeklinikken i Balling kan du føle dig til rette, når du skal ind to gange om året.

Tandlæge i Roslev 4.929 kr.1 Tandlægen i Balling