Patienter

Tidsbestilling
Er du ny patient, tryk her!

Ønsker du en tid? Du er velkommen til at ringe til os på 97 56 40 50, eller benytte online booking systemmet her.

Har du tidligere valgt at blive automatisk indkaldt til årligt eftersyn hos os, vil du modtage en tid efter dit ønske når tiden til eftersynet nærmer sig, ellers aftaler vi altid en tid inden du går. Det sikrer, at det individuelle interval overholdes og at tiden passer dig.

Afbud

Vi vil meget gerne have afbud i god tid, senest 2 dage før den aftalte tid. Har du tid en mandag forventer vi afbud fredag inden kl. 12.
Du kan melde afbud enten via telefonen 97 56 40 50, mailen info@tandballing.dk eller bruge online-formularen her.

Afbud ved akut sygdom

Ring hurtigt og tidligt på dagen eller indtal besked på vores telefonsvarer på 97 56 40 50, som vi aflytter når vi åbner.
Du må også meget gerne skrive en mail på info@tandballing.dk eller bruge online-formularen her.
Dette giver os den bedste mulighed for at koordinere vores øvrige aftaler, således at patienter med akutte behov ikke behøver at vente på behandling.

Forsinkelser og ventetid

Vores mål er, at du bliver behandlet til aftalt tid. Vi beder om din forståelse for, at det ikke altid er muligt for os at overholde behandlingstiderne. En behandling kan jo være mere omfattende end forventet og tage længere tid end beregnet.
For at være i stand til at planlægge så præcist som muligt – og afsætte den nødvendige tid – vil vi ofte spørge, om du selv har bemærket noget med tænderne siden dit sidste eftersyn.

Adresseændring m.v.

Du bedes venligst informere os snarest ved ændring af privatadresse, nyt telefonnummer, ved opståede sygdomme og graviditet (hvor tandkødet ofte ændrer sig) eller ved medlemskab af Sygesikringen Danmark, således at vi altid har ajourførte oplysninger.