Ny patient

       OBS. Klinikken har nu åbent for patienttilgang. Ring på 97 56 40 50 for at få et uforpligtende tilbud som ny patient hos os eller bestil en tid online HER!

Uanset om du overvejer at skifte tandlæge, ikke har været hos tandlægen længe, eller kommer fra skoletandplejen, er det vigtigt at du som en af vore nye patienter føler dig tryg, når du står over for valg af tandlæge. Vi giver os tid til at forstå dine behov.

Valg af tandlæge...
Valg af tandlæge er en tillidssag. Derfor arbejder vi hver dag på at skabe et tillidsfuldt og trygt forhold til vores patienter. Vi er altid klar til at hjælpe hver ny patient såvel som stampatienter og bestræber os på at give alle den bedst mulige oplevelse. Vi yder altid professionel behandling og er først tilfredse, når vores patienter forlader klinikken med et smil på læben. Vi – Tandklinikken i Balling – udfører alle former for tandbehandlinger og samarbejder med dygtige specialtandlæger som vi henviser til ved vanskelige kirurgiske behandlinger. Dette sikrer dig den bedste behandling med høj kvalitet.

Dit første besøg på klinikken...
Først og fremmest, vil vi sammen sikre os at der er god tid til at snakke om dine forventninger, behov og ønsker. Ved første besøg på klinikken tages der ofte røntgenbilleder og der laves en tilbundsgående grundundersøgelse. Til sidst sluttes der af med en tandrensning, hvis der er behov for det. Hvis der er behandlingskrævende tilstande, laves der et prisoverslag og der er mulighed for at bestille tid til behandling med det samme.

Unge på 17-18 år...
Unge på 16 og 17 år kan vælge at modtage det vederlagsfri kommunale tandplejetilbud hos en privatpraktiserende tandlæge efter eget valg. Her får de også mulighed for omkostningsfri behandling selv når de fylder 18 år, såfremt en konkret behandling er påbegyndt før den unges fyldte 18. år. Behandlingen skal kunne afsluttes inden for ca. 1 år.

Du skal føle dig tryg og godt tilpas… Skulle der være noget, du ønsker vi gør anderledes, skal du blot sige til, så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker. For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling.
 
Kom gerne 10 minutter før… Du må meget gerne komme 10 minutter før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet.
 
Betalingspolitik… Vi afregner altid med kontanter eller dankort efter hvert tandlægebesøg, men der kan efter aftale med personalet laves andre ordninger. Herunder afdragsordning uden yderligere omkostninger.
 
Medbring ved dit første besøg… For at registreringen kan ske hurtigt og rigtigt, bedes du medbringe gyldigt sygesikringsbevis, samt evt. medicinskema og medicinkort. Husk at oplyse os, hvis du er medlem af sygeforsikringen ”Danmark”, så indberetter vi automatisk for dig. Du vil blive tilbudt “automatisk indkald” til det regelmæssige eftersyn, og du kan vælge mellem almindelig post, SMS og e-mail. Du vil også blive tilbudt en påmindelse, i form af en SMS, dagen før din aftale.
 
Information fra tidligere tandlæge… Journal og røntgenbilleder kan rekvireres fra din tidligere tandlæge såfremt der skulle være brug for dette.
Hvordan bestiller jeg tid til mit første besøg?
Du er velkommen til at ringe til os på 97 56 40 50 for at bestille en tid, eller bruge online booking systemmet her.
Kan jeg blive indkaldt til rutinemæssigt tandeftersyn hos jer?
Vi tilbyder naturligvis rutinemæssigt tandeftersyn. Baseret på din sundhedstilstand anbefaler vi hvor tit du bør indkaldes til tandeftersyn, men det er dig som bestemmer hvor ofte du bliver indkaldt til eftersyn. Hos os kan blive indkaldt pr. SMS, mail og/eller brev.

Ring mig op!

Brug formularen nedenunder og vi ringer dig op snarest muligt

Dit telefonnummer*

Du kan naturligvis også ringe til os på 97 56 40 50 i stedet for.

 

Åbningstiderne

DagFraTil
Mandag08:0016:00
Tirsdag08:0017:00
OnsdagLukketLukket
Torsdag08:0016:00
Fredag08:0017:00

 

 

Ring til os på 97 56 40 50 eller bestil en tid online HER